Soalan Lazim
Hubungi Kami
Aduan dan Maklumbalas
Peta Laman

 

 JEMPUTAN MENYERTAI REGIONAL SEMINAR ON DEFENCE SCIENCE, TECHNOLOGY AND INNOVATION 2022 (DSTI 2022)

Institut Penyelidikan Sains dan Teknologi Pertahanan (STRIDE) melalui kerjasama dengan Kementerian Pertahanan (MinDef) akan menganjurkan Regional Seminar on Defence Science, Technology and Innovation 2022 (DSTI 2022) secara hibrid pada 27 dan 28 September 2022 dengan tema “Strengthening the Regional Defence Industry through Strategic Technological Cooperation”.


Penyertaan secara dalam talian masih dibuka. YBrs Dr./Tuan/Puan yang berminat perlulah melengkapkan Borang Pengesahan Penyertaan Seminar di pautan: https://forms.gle/XaofW4CXfQwa6iCP9 sebelum atau pada 9 Sept 2022 (Jumaat) untuk tindakan selanjutnya. Pautan akan dimaklumkan melalui e-mel kepada semua peserta yang berdaftar sahaja.

Sebarang pertanyaan, pihak YBrs. Dr./Tuan/Puan boleh menghubungi Urus Setia Jemputan Seminar: Pn. Zariyah binti Ariffin di talian 018-2317033 atau e-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. dan En. Mohamad Ismail bin Hj. Ali di talian 013-238 9056 atau e-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Di atas kerjasama dan kesudian YBrs.Dr./Tuan/Puan menghadiri Seminar yang dirancang amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian

Urus Setia
Jawatankuasa Penganjuran Seminar
DSTI 2022